Header

Ons team

Maak kennis met ons team!

teamfoto Bleef Natuurlijk

Inge Voortman-Effing

Inge Voortman-Effing

Eigenaar - houder van Kinderopvang Beleef Natuurlijk

Samen met mijn man André een groot samengesteld gezin met 5 kinderen, de oudste 26 jaar en de jongste 15 jaar. Heel gezellig en divers.

Na jaren in de kinderopvang te hebben gewerkt en vanaf 2016 als zelfstandig gastouder, groeide de opvang. De manier van omgaan met kinderen spreken vele ouders aan. Daarom ben ik de uitdaging aan gegaan om een kleinschalige kinderopvang te realiseren in Schoonebeek in 2021. Waar kinderen, ouders en groepsleiding zich thuis voelen. Waar we samen veel dingen beleven en herinneringen maken. Zelf zal ik veel op de groep blijven werken, ik vind het heel belangrijk om met de voeten in de klei te blijven staan, in contact met de kinderen en collega’s. Zo weet ik wat iedereen belangrijk vind, zodat we samen mooie dingen mogen gaan beleven.

Reinalien Arntzenius

Reinalien Arntzenius

Mijn naam is Reinalien, ik ben 55 jaar en trotse moeder van 4 volwassen kinderen. Samen met mijn man en onze jongste twee kinderen woon ik in Coevorden. Ik ben 35 jaar geleden als vrijwilliger begonnen in de kinderopvang.

Nadat ik mijn opleiding had afgerond ben ik gaan werken bij de kinderopvang waar ik stage liep en daar heb ik met heel veel plezier 15 jaar gewerkt. Daarna heb ik een aantal jaren bij verschillende kindercentra gewerkt. Op dit moment rond ik mijn werk op een dagverblijf in Coevorden af en ga ik werken bij Kinderopvang Beleef Natuurlijk, omdat deze visie beter bij mij past. Ik heb er heel veel zin in. Tot gauw!

Vera Hogeveen

Vera Hogeveen

Mijn naam is Vera Hogeveen. Na mijn opleiding creatieve therapie, heb ik onder andere werkervaring opgedaan in de jeugdhulpverlening en diverse BSO’s.

Samen met mijn man en zoon Lars, woon ik net buiten het dorp Schoonebeek. Daar genieten we samen van het buitenleven; rust, ruimte en natuur. Zo ben ik ook opgegroeid en het zit dan ook in mijn natuur om kinderen iets mee te geven over alles wat groeit en bloeit om ons heen. Ieder kind is uniek en vanuit zijn of haar eigen kracht samen spelenderwijs de dingen ontdekken en beleven, daar kan ik echt van genieten!

Tot ziens bij kinderopvang Beleef Natuurlijk.

Erika Schulte

Erika Schulte

Ik ben Erika en samen met mijn man en 3 (puber)zonen woon ik in Schoonebeek.

Voor de meesten van jullie ben ik, denk ik, wel een bekend gezicht.

In Maart 2021 heb ik Inge gevraagd of ik bij haar mee mocht lopen als vrijwilliger.

Ik wilde voor mezelf onderzoeken of ik werken met kinderen leuk zou vinden.

Omdat het vrijwilligerswerk mij  goed beviel ben ik, toen Inge Beleef Natuurlijk startte, met haar mee verhuisd. 

En ondertussen zijn we al een jaar verder en heb ik, in december mijn diploma als zij-instromer gehaald waardoor ik nu als pedagogisch medewerker op de groep mag werken.

Ik vind het heerlijk om de kinderen te mogen volgen in hun eigen unieke ontwikkeling en geniet daar elke keer weer van.

Tot ziens bij Kinderopvang Beleef natuurlijk!

Brenda Grummel

Brenda Grummel

Mijn naam is Brenda, woonachtig in  Coevorden en heb zelf twee dochters (18 en 21). Ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam binnen de kinderopvang en heb dit alle jaren met veel plezier gedaan!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om sportief bezig te zijn, zo rijd ik graag paard, loop ik graag met onze hond en be ik regelmatig in de sprotschool te vinden. Ik kijk er erg naar uit om iedereen te ontmoeten. Natuur, gezondheid en werken met kinderen zijn dingen die ik belangrijk vind in het leven en waar ik veel plezier en voldoening uit haal. 

Tot gauw! 

Groeten Brenda

Bodien Bekman

Bodien Bekman

Mijn naam is Bodien Bekman.

Ik ben gespecialiseerd pedagogisch medewerker en ik werk al 10 jaar in de kinderopvang.

Samen met mijn vriend Danny en zonen Hugo en Ruben woon ik Op Erica. Ik ben een buitenmens , en samen met de jongens gaan we veel `op avontuur`. Het maakt niet uit wat voor weer het is, wij genieten van het buiten zijn.

Per April 2022 ben ik begonnen bij kinderopvang Beleef Natuurlijk.

Tot gauw.

Stagiaire Amber Strijker

Amber Strijker (stagiaire)

Mijn naam is Amber en ik ben 19 jaar oud. Ik woon in Nieuw-Dordrecht samen met mijn ouders, broertje en zusje. In mijn vrije tijd breng ik het liefst tijd door met familie, mijn vriend en vriendinnen. Ook voetbal ik graag. 

In 2021 ben ik begonnen met de opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat het mij leuk lijkt om met kinderen te werken en hen te begeleiden in hun ontwikkeling. 

Sinds oktober 2021 loop ik op de maandag en dinsdag met veel plezier stage bij Beleef Natuurlijk. Vanaf juli 2022 ga ik mij verder ontwikkelen bij Beleef Natuurlijk door hier BBL te gaan doen (combinatie van werken en leren). Ik ben dan aanwezig op de woensdag, donderdag en vrijdag.

Ik heb er veel zin in om nog meer van de kinderen/collega’s te leren, en samen te blijven ontdekken en beleven!

Erika Habers (pedagogisch coach)

Erika Habers (pedagogisch coach)

Wat leuk dat ik bij Kinderopvang Beleef Natuurlijk de pedagogisch medewerkers mag coachen in hun talenten. De talenten van de medewerkers verder te laten ontwikkelen, middels gesprekken, mee kijken op de groep of kijken waar ik ze nog handvatten kan geven. Het mooie van coachen is dat je de pedagogisch medewerkers laat inzien wat ze al kunnen, terwijl ze dat vaak zelf nog niet zo zien.

Mijn naam is Erika Habers, mijn kinderopvang carrière is ongeveer 24 jaar geleden begonnen. Zelf trotse moeder van 3 jongens!

Tot ziens bij Beleef Natuurlijk! Zonnige groet Erika