Header

Ons team

Maak kennis met ons team!

Inge Voortman-Effing

Inge Voortman-Effing

Eigenaar - houder van Kinderopvang Beleef Natuurlijk

Samen met mijn man André een groot samengesteld gezin met 5 kinderen, de oudste 24 jaar en de jongste 14 jaar. Heel gezellig en divers.

Na jaren in de kinderopvang te hebben gewerkt en 5 jaar (2016) geleden als zelfstandig gastouder te zijn begonnen. Groeide de opvang, de manier van omgang met kinderen spreken vele ouders aan. Daarom ga ik nu de uitdaging aan om een kleinschalige kinderopvang te realiseren in Schoonebeek. Waar kinderen, ouders en groepsleiding zich thuis voelen. Waar we samen veel dingen beleven en herinneringen maken. Zelf zal ik veel op de groep blijven werken, ik vind het heel belangrijk om met de voeten in de klei te blijven staan, in contact met de kinderen en collega’s. Zo weet ik wat iedereen belangrijk vind, zodat we samen mooie dingen mogen gaan beleven.

Reinalien Arntzenius

Reinalien Arntzenius

Mijn naam is Reinalien, ik ben 55 jaar en trotse moeder van 4 volwassen kinderen. Samen met mijn man en onze jongste twee kinderen woon ik in Coevorden. Ik ben 35 jaar geleden als vrijwilliger begonnen in de kinderopvang.

Nadat ik mijn opleiding had afgerond ben ik gaan werken bij de kinderopvang waar ik stage liep en daar heb ik met heel veel plezier 15 jaar gewerkt. Daarna heb ik een aantal jaren bij verschillende kindercentra gewerkt. Op dit moment rond ik mijn werk op een dagverblijf in Coevorden af en ga ik werken bij Kinderopvang Beleef Natuurlijk, omdat deze visie beter bij mij past. Ik heb er heel veel zin in. Tot gauw!

Vera Hogeveen

Vera Hogeveen

Mijn naam is Vera Hogeveen. Na mijn opleiding creatieve therapie, heb ik onder andere werkervaring opgedaan in de jeugdhulpverlening en diverse BSO’s.

Samen met mijn man en zoontje Lars, woon ik net buiten het dorp Schoonebeek. Daar genieten we samen van het buitenleven; rust, ruimte en natuur. Zo ben ik ook opgegroeid en het zit dan ook in mijn natuur om kinderen iets mee te geven over alles wat groeit en bloeit om ons heen. Ieder kind is uniek en vanuit zijn of haar eigen kracht samen spelenderwijs de dingen ontdekken en beleven, daar kan ik echt van genieten!

Ik heb ontzettend veel zin om een nieuwe start te maken bij kinderopvang Beleef Natuurlijk.

Erika Schulte

Erika Schulte

Hallo allemaal, ik ben Erika.

Voor sommigen een bekend gezicht omdat ik,sinds eind maart 2021, op de woensdag vrijwilligerswerk doe bij Inge. In eerste instantie was dit voor een paar weken maar omdat het goed bevalt ben ik mee verhuisd naar de Pienhoek.

Vanaf half september ben ik begonnen met mijn kennis uit te breiden om zo te mogen werken op alle leeftijdsgroepen binnen de kinderopvang. Daar heb ik ontzettend veel zin in. Tot ziens bij kinderopvang Beleef Natuurlijk!

Erika Habers (pedagogisch coach)

Erika Habers (pedagogisch coach)

Wat leuk dat ik bij Kinderopvang Beleef Natuurlijk de pedagogisch medewerkers mag coachen in hun talenten. De talenten van de medewerkers verder te laten ontwikkelen, middels gesprekken, mee kijken op de groep of kijken waar ik ze nog handvatten kan geven. Het mooie van coachen is dat je de pedagogisch medewerkers laat inzien wat ze al kunnen, terwijl ze dat vaak zelf nog niet zo zien.

Mijn naam is Erika Habers, mijn kinderopvang carrière is ongeveer 24 jaar geleden begonnen. Zelf trotse moeder van 3 jongens!

Tot ziens bij Beleef Natuurlijk! Zonnige groet Erika