Header

Ons team

Maak kennis met ons team!

Inge Voortman-Effing

Inge Voortman-Effing

Eigenaar - houder van Kinderopvang Beleef Natuurlijk

Samen met mijn man André een groot samengesteld gezin met 5 kinderen, de oudste 26 jaar en de jongste 15 jaar. Heel gezellig en divers.

Na jaren in de kinderopvang te hebben gewerkt en vanaf 2016 als zelfstandig gastouder, groeide de opvang. De manier van omgaan met kinderen spreken vele ouders aan. Daarom ben ik de uitdaging aan gegaan om een kleinschalige kinderopvang te realiseren in Schoonebeek in 2021. Waar kinderen, ouders en groepsleiding zich thuis voelen. Waar we samen veel dingen beleven en herinneringen maken. Zelf zal ik veel op de groep blijven werken, ik vind het heel belangrijk om met de voeten in de klei te blijven staan, in contact met de kinderen en collega’s. Zo weet ik wat iedereen belangrijk vind, zodat we samen mooie dingen mogen gaan beleven.

Reinalien Arntzenius

Reinalien Arntzenius

Mijn naam is Reinalien, ik ben 55 jaar en trotse moeder van 4 volwassen kinderen. Samen met mijn man en onze jongste twee kinderen woon ik in Coevorden. Ik ben 35 jaar geleden als vrijwilliger begonnen in de kinderopvang.

Nadat ik mijn opleiding had afgerond ben ik gaan werken bij de kinderopvang waar ik stage liep en daar heb ik met heel veel plezier 15 jaar gewerkt. Daarna heb ik een aantal jaren bij verschillende kindercentra gewerkt. Op dit moment rond ik mijn werk op een dagverblijf in Coevorden af en ga ik werken bij Kinderopvang Beleef Natuurlijk, omdat deze visie beter bij mij past. Ik heb er heel veel zin in. Tot gauw!

Vera Hogeveen

Vera Hogeveen

Mijn naam is Vera Hogeveen. Na mijn opleiding creatieve therapie, heb ik onder andere werkervaring opgedaan in de jeugdhulpverlening en diverse BSO’s.

Samen met mijn man en zoon Lars, woon ik net buiten het dorp Schoonebeek. Daar genieten we samen van het buitenleven; rust, ruimte en natuur. Zo ben ik ook opgegroeid en het zit dan ook in mijn natuur om kinderen iets mee te geven over alles wat groeit en bloeit om ons heen. Ieder kind is uniek en vanuit zijn of haar eigen kracht samen spelenderwijs de dingen ontdekken en beleven, daar kan ik echt van genieten!

Tot ziens bij kinderopvang Beleef Natuurlijk.

Kimberly Schulte

Kimberly Schulte

Ik ben Kimberly Schulte-Zanting, een geboren en getogen Emmenaar. Samen met mijn man, zoontje en katten woon ik in Emmen. Heerlijk aan een vijver.

Hiervoor heb ik ook in een kinderopvang gewerkt op de peutergroep en op de BSO. Dit zijn leeftijden waar mijn karakter en humor tot zijn recht komen. Ook de jongere kinderen vind ik prachtig om mee te werken. Vooral de zorgzaamheid van een baby zien groeien in een zelfstandig jong mensje vind ik magisch. De reden waarom ik voor BeleefNatuurlijk heb gekozen is de visie en uitgangspunten waaruit gehandeld wordt. Het kind staat centraal en voelt zich veilig, dit samen hand in hand met de natuur en omgeving om hem heen.

Creativiteit zit in mijn natuur. Schilderen, schrijven, knutselen en toneelspelen zijn geen onbekende activiteiten voor mij. En natuurlijk het stukje humor kan niet ontbreken, zeker niet in het vakgebied met kinderen! Ik zie ernaar uit om samen te streven naar een gelukkig kind.

Brenda Grummel

Brenda Grummel

Mijn naam is Brenda, woonachtig in  Coevorden en heb zelf twee dochters (18 en 21). Ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam binnen de kinderopvang en heb dit alle jaren met veel plezier gedaan!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om sportief bezig te zijn, zo rijd ik graag paard, loop ik graag met onze hond en be ik regelmatig in de sprotschool te vinden. Ik kijk er erg naar uit om iedereen te ontmoeten. Natuur, gezondheid en werken met kinderen zijn dingen die ik belangrijk vind in het leven en waar ik veel plezier en voldoening uit haal. 

Tot gauw! 

Groeten Brenda

Linda Diepeveen

Linda Diepeveen

Ik ben Linda Diepeveen, ik woon samen met mijn man Raymond en onze 2 kinderen van 16 en 11 in het mooie Schoonebeek.

Ik ben de afgelopen jaren werkzaam geweest als Gastouder nadat ik mijn opleiding Pedagogisch medewerker Niveau 3 heb afgerond, tijdens deze opleiding liep ik stage bij BSO Marlon. Onlangs was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb ik mijn gastouderopvang opgezegd.

Na een vrij korte periode kwam ik in gesprek met Inge (die ik al kende via het gastouder werk) en bleek dat wij elkaar misschien wel konden helpen. Ik vind de kinderen nog steeds erg leuk en Inge was op zoek naar iemand die kon invallen. Zodoende kan je mij nu hier tegen komen. Ik heb het al erg naar mijn zin en kijk erg uit naar de rest van deze samenwerking.

Stagiaire Amber Strijker

Amber Strijker

Mijn naam is Amber en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Nieuw-Dordrecht samen met mijn ouders, broertje en zusje. In mijn vrije tijd breng ik het liefst tijd door met familie, mijn vriend en vriendinnen. Ook voetbal ik graag. 

In 2021 heb ik een jaar met veel plezier stage gelopen bij Beleef Natuurlijk. In 2022 mocht ik mij hier verder ontwikkelen door BBL te gaan doen (combinatie van werken en leren). Na deze twee leuke en leerzame jaren heb ik mijn diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker in ontvangst mogen nemen, en blijf ik bij Beleef Natuurlijk werken. 

 

Ik heb er veel zin in om nog meer van de kinderen/collega’s te leren, en samen te blijven ontdekken en beleven

Erika Habers (pedagogisch coach)

Erika Habers (pedagogisch coach)

Wat leuk dat ik bij Kinderopvang Beleef Natuurlijk de pedagogisch medewerkers mag coachen in hun talenten. De talenten van de medewerkers verder te laten ontwikkelen, middels gesprekken, mee kijken op de groep of kijken waar ik ze nog handvatten kan geven. Het mooie van coachen is dat je de pedagogisch medewerkers laat inzien wat ze al kunnen, terwijl ze dat vaak zelf nog niet zo zien.

Mijn naam is Erika Habers, mijn kinderopvang carrière is ongeveer 24 jaar geleden begonnen. Zelf trotse moeder van 3 jongens!

Tot ziens bij Beleef Natuurlijk! Zonnige groet Erika

 Indy Buning

Indy Buning

Mijn naam is Indy, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Nieuw Amsterdam samen met mijn ouders en mijn broertje. Ik heb mijn opleiding tot onderwijsassistente afgerond en ben nu de uitdaging in de kinderopvang aangegaan.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vriendinnen uiteten te gaan en samen bij elkaar te zitten. Ik heb er veel zin in om dit avontuur aan te gaan! Hopelijk tot snel!

 Eva Olthof (stagiaire)

Eva Olthof (stagiaire)

Mijn naam is Eva Olthof, ik loop nu stage bij Beleef Natuurlijk hier voor heb ik 2 jaar stage gelopen bij voorschool de Oliebron. Daar ben ik er achter gekomen dat ik het werken met kinderen verder wil gaan ontdekken.

Ik woon al mijn hele leven in Schoonebeek met mijn ouders en mijn broer. Ik heb niet echt hobby's maar ik vind het vaak leuk om creatief bezig te zijn. Ik zit nu in mijn examen jaar van niveau 1 en ik kijk uit naar mijn vervolg opleiding gericht op de zorg kant, daarnaast hoop ik dat ik hier nog veel mag gaan leren.

 Miryana Pullen (BBL-stagiaire)

Miryana Pullen (BBL-stagiaire)

Mijn naam is Miryana, ik ben 20 jaar oud. Ik woon samen met mijn ouders en mijn vriend in Diffelen. In mijn vrije tijd wandel ik het liefste met de honden en ben ik graag buiten.

Op dit moment doe ik de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 in BBL vorm (dit is werken en leren). Ik werk met veel plezier met kinderen en haal er veel energie uit.

Tot snel :)
Groetjes Miryana