trein

Opgeleid als pedagogisch medewerker Natuurlijke Kinderopvang

Alle pedagogisch medewerkers hebben de opleiding Natuurlijke Kinderopvang gevolgd. Wat hebben zij geleerd in deze opleiding:

We leven in een tijd die razendsnel de kinderen en hun spelgedrag aan het veranderen is. De beeldschermen zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Kinderen worden op dit moment snel "groot". Alleen al te zien aan de pre-pubers op dit moment. De pedagogisch medewerkers hebben geleerd om de kinderen op zichzelf te leren vertrouwen, een positief lichaamsbewustzijn te ontwikkelen en in hun eigen flow te laten spelen. In een zo'n liefdevolle en geborgen omgeving die de kinderen geboden wordt, die de natuurlijk ontwikkeling ten volste tot zijn recht doet komen. 

In de opleiding Natuurlijke Kinderopvang hebben ze kennis verworven die je daarvoor nodig hebt en welke praktische uitvoering daarbij hoort. De eigen talenten van de pedagogisch medewerkers werden aangesproken dat voor authenticiteit zorgt. Door volledig jezelf te zijn, leren kinderen dit ook te doen. De pedagogisch medewerker heeft al veel in haar rugzak, zelf bepaal ze wat ze meeneemt uit deze opleiding en wat niet. Wat ze sowieso meegenomen hebben is veel enthousiasme en warmte waarin ze hebben geleerd met hoofd, hart en handen.

Meer informatie op deze website.