kindjes

Over Ons

Stap in de wereld van Beleef Natuurlijk

Wil je jouw kind ook iedere dag wat nieuws laten ontdekken? Stap dan met jouw kind in de avontuurlijke wereld van Kinderopvang Beleef Natuurlijk!

Bij binnenkomst voelt het als een warm bad. Jij en jouw kind ervaren meteen de huiselijke en veilige sfeer, de aandacht van de gediplomeerde medewerkers voor elk kind en je voelt je door de natuur omringd op het eigen terrein aan de Pienhoek 1. Een fijne plek voor jouw kind!

Elk kind beleeft zijn of haar eigen avonturen, want elk kind is anders. Die ontdekkingen spelen zich niet alleen binnen af, maar vooral ook buiten, weer of geen weer. In eigen tuin of daarbuiten en natuurlijk onder toezicht van de medewerkers.

Zie je het voor je: jouw kind is lekker aan het ravotten, bekijkt beestjes en stampt in plassen. Het ultieme gevoel van het leven beleven. En: de kinderen leren van elkaar en leren samenwerken. Respect voor mens, dier en omgeving staan centraal.

Je ziet jouw kind genieten en daarmee geniet jij ook!

Jouw kind is het uitgangspunt. Er is tijd voor individuele aandacht en de medewerkers zorgen voor structuur en rust in de groep. Die fijne, huiselijke sfeer is belangrijk. In zo’n vertrouwde omgeving kunnen alle kinderen hun talenten benutten en zich verder ontwikkelen. Er is toch niets mooier dan dat? Om dat mogelijk te maken, is er aandacht voor kunst, cultuur en muziek en taalontwikkeling door (voor)lezen. Beleef Natuurlijk werkt met thema’s, waarvoor boeken en voorwerpen beschikbaar zijn. Zo is er een aanbod voor elk kind.

Maar is er nog meer: Beleef Natuurlijk doet de naam ook eer aan door aandacht te besteden aan voeding en gezondheid en biedt zoveel mogelijk biologische voeding aan. Daarnaast is er in de kinderopvang speelgoed van duurzame materialen.